perjantai 16. joulukuuta 2016

Candylishous.....




Harrastan tuoksuja melko niukasti,koska saan helposti päänsäryn. Joudun siis aina hankkimaan koetuoksun ennen varsinaista tuoksun ostamista. Jeanne lanvin ihastutti itseäni jo monta vuotta sitten,kun sain näytepullon. Vuosia pullo pyöri ties missä laatikossa ja välillä mukana kassissa. Ihmiset ihastelivat tuoksua ja koen että kyseinen tuoksu ei ole päässyt tarpeeksi esille.
Päätin kokeilla onneani ja hankkia tuoksun Tori.fi kautta. Tuoksua oli suihkastu muutaman kerran ja se oli laitettu myyntiin. Sai tuoksun noin puolet halvemmalla kuin kemikaliosta. Tuoksu saapui ja olin aivan myyty. Tämä on ehdottomasti yksi lempparituoksuistani. Ei liian mausteinen, hieno ja kukkaismainen mutta ei liian vesimäinen. Tuoksu pysyy iholla pitkään.
Olen nyt muutamaan otteeseen katsonut himoitsemani tuoksuja torista tai huuto.netistä.. Huuto.netissä olen hävinnyt muutaman huudon jo. Ilmeisesti muutkin ovat havahtuneet tähän tapaan hankkia tuoksuja.
Gucci Quiltyä tuskin tarvitsee kovin paljon esittelyjä. Tuoksu on itselleni ja monelle ystävälle erittäin mieluinen. Sopii moneen nenään ja tuoksu kestää pitkään iholla. Käytin pienemmän koon jo aikaisemmin kokonaan ja sitten sain ystävän siskolta isomman koon josta oli noin puolet käytetty.
Edellispäivänä hain kemikaliosta näytteen Yves Saint Laurentin uudesta tuoksusta Black opiumista. Vaikuttaa erittäin hyvältä. Taitaa olla tämän joulun suosituimpia uutuuksia. Ei meinannut löytyä kokeilutuoksuakaan.
Olen alkanut miettimään tuoksujen vaihtokauppaa ystävien kanssa. On niin mukavaa saada uusia tuoksuja ja vanhoihin alkaa ajallaan kyllästymään eikä niidenkään tuoksu ikuisesti säily.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti