perjantai 16. joulukuuta 2016

Päivän meikkituote/ The makeup of today

 

Esittelyssä Joe Blasco
Can I introduce u to Joe Blasco
Joe Blasco on ensimmäisiä meikkifirmoja/tuotteita mitä itse muistan lapsuudestani. Arvostettu meikkisarja siihen aikaan. Joe Blasco on vähän unohdettu meikkisarja ja harvempi nuori sitä käyttääkään. Tuoteiden hinnat ovat myös kukkarolle melko arvokkaat.
Joe blascon tuotteet ovat erittäin riittoisia. Aikoinani ostin blascon syystä että sairastin aknea ja tarvitsin meikkivoiteen joka on erittäin peittävä ja joka ei tuki akne ihoa. Blasco oli se tuote!
Blascolta löytyy edelleen aivan parhaat red neutraliserit. Eli tuotteet punaisen peittoon. Meikkipohjat saattavat olla nuorten makuun turhan kakkumaisia ja paksuja. Blascon hyviin ominaisuuksiin kuuluu edelleen meikkipohjan soveltuvuus akne iholle ja sen veden kestävyys sekä puuterin ominaisuus. voit laittaa meikkivoidetta tai punaisen neutraloijaa vielä puuterin päälle. Esim fiksailuun ja finnin päälle. 

Itseltäni löytyy Joe blascolta irtopuuteri,kaksi meikkipohjaa kesä ja talvi iholle, tumma varjostusvoide sekä vaale korostusvoide ja tietysti maailman paras punaisen neutraloija. 
Talvikäytössä blasco asettaa pohjan suhteen haasteen,koska on niin kakkumainen. Itselläni on pintakuiva iho,joten kostutan meikkipohja siveltimen veden alla ja levitän tuotteen tällä tavalla ohuelti kasvoilleni. Toimii erittäin hyvin!
Jälkimmäisessä kuvassa näkyy seuraava lempparini... siitä juttua seuraavaksi.. 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti